Selecteer provincie

Notariaat 't Suydevelt (Notariskantoor)


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Notarissen in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Westerbracht 20
7821CH Emmen
Drenthe
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0591-640000

fax : 0591-640953

Wat wij doen:
Welkom bij Notariaat 't Suydevelt.

Notariaat 't Suydevelt is een maatschap van de notarissen mr. (P.C.) Pieter Planting en mr. (F.K.) Fokke de Vries.

Onze maatschap is verbonden aan de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat (EPN). Notaris Fokke de Vries is als bestuurslid van de EPN nauw betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen van deze grootste specialistenvereniging in het notariaat.

Onze organisatie heeft heel bewust gekozen voor het lidmaatschap van EPN, omdat hierdoor veel kennis voorhanden is op het gebied van overgang van ondernemings- en familievermogen naar de volgende generatie.

Bij overgang van vermogen kunt u denken aan het schenken van geld, overdracht van uw woning, maar ook gedeeltelijke) overdracht van uw onderneming naar kinderen (of anderen), zowel tijdens leven als na uw overlijden.

Wij geven u graag tips en adviezen hoe deze overgang naar de volgende generatie geruisloos kan plaatsvinden, zowel op emotioneel als op financieel/belastingtechnisch terrein. Naast het geven van adviezen verzorgen wij ook de daadwerkelijke overgang van het vermogen, door schriftelijke vastlegging.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

- Wonen (huis en hypotheek)
- Samen (huwelijk en andere samenlevingsvormen)
- Uit elkaar gaan (echtscheiding en einde samenwoningscontract)
- levenstestament (een volmacht voor de situatie dat u niet meer zelf kunt handelen)
- Estate planning (zorgen voor een geruisloze vermogensovergang, zowel tijdens leven, als na overlijden)
- Juridische vragen

Voor zakelijke klanten:
Succesvol ondernemen heeft alles te maken met het nemen van de juiste beslissingen. Onze notarissen kunnen al uw beslissingen schritelijk vastleggen, maar liever schuiven wij in een eerder stadium bij u aan. Met onze ervaring in het bedrijfsleven en kennis van het ondernemingsrecht, voorzien wij u graag van strategisch juridisch advies. Bijvoorbeeld wanneer u een andere rechtsvorm overweegt, op het punt staat een nieuwe samenwerking aan te gaan, een overname gaat doen of een nieuwe BV wilt oprichten. Als ondernemer kunt u ook in uw persoonlijke situatie zo nu dan een kritische blik goed gebruiken.

Wij zijn graag uw partner, zowel in business als in uw privé aangelegenheden.
Onze juristen zijn juridische professionals die u alle mogelijkheden graag uitleggen, zodat u bewuste en goede beslissingen kunt nemen, op basis van uw eigen keuzes. Onze akten worden gemaakt, zoals u dat wilt, onder het motto: UW AFSPRAKEN WATERDICHOpeningstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00 na 17:00 uur op afspraak
Dinsdag : 08:30 - 17:00 na 17:00 uur op afspraak
Woensdag : 08:30 - 17:00 na 17:00 uur op afspraak
Donderdag : 08:30 - 17:00 na 17:00 uur op afspraak
Vrijdag : 08:30 - 17:00 na 17:00 uur op afspraak
Zaterdag : 08:30 - 17:00 na 17:00 uur op afspraak
Zondag : 08:30 - 17:00 na 17:00 uur op afspraakService:
Besloten vennootschap, Estate planning (nalatenschap), Familiepraktijk / familierecht, Mediation / scheidingsbemiddeling, Naamloze vennootschap, Ondernemingspraktijk / ondernemingsrecht, Ondernemingsrecht (rechtspersonen), Onroerendgoedpraktijk / onroerendgoedrecht, Onroerendgoedrecht, Personen- en familierecht, Registergoedpraktijk, Schenking, Testament

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Besloten vennootschap, juridische zaken, Naamloze vennootschap, Ondernemingsrecht (rechtspersonen), Onroerendgoedrecht, Personen- en familierecht, Schenking, Testament

Soort notaris:
Onafhankelijke notaris

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, Bank / giro overschrijving, Gespreid betalen

Aangesloten bij / Certificering:
KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie), Prof. dr. F. Sonneveldt en Prof. mr. A.H.N. Stollenwerck, EPN Notarissen (Vereniging van Estate Planners in het Notariaat), Gecertificeerd EPN estate planner, Formaat Notarissen Nationale Notaris