Notariaat Varekamp 0521-591545: Kosten & prijzen goedkoopste notaris overdracht voor huis kopen aankoop akte, samenlevingscontract & volmacht. Beste tarieven schenken& BV oprichten.

TIP: ✅ ✍🏻 ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Op zoek naar de goedkoopste Notaris in Geeuwenbrug? Bespaar tijd & geld met Zoek uw Notaris

Details

Adres
Entingheweg 20
7991CC Geeuwenbrug
Drenthe
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

TIP: 🖋️ ⚖️ ✍🏻 ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Notarissen in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Zoek uw Notaris via notaris-overzicht.nl

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0521-591545

fax : 0521-592643

Wat wij doen:
Varekamp Notariaat is een notariskantoor dat een belangrijke notariele functie vervult in de gemeente Westerveld en de omliggende gemeenten. Alle voorkomende werkzaamheden op notarieel gebied worden op ons kantoor uitgevoerd. Gespecialiseerd zijn wij in (agrarisch) onroerend goed en familierechtzaken. Ruime ervaring heeft ons kantoor daarbij in het opstellen van samenlevingscontracten, huwelijksvoorwaarden en bij het begeleiden van echtscheidingen. Het opstellen van testamenten en het afwikkelen van nalatenschappen behoren tevens tot onze dagelijkse werkzaamheden. Ook estate-planning rekenen wij daartoe.
Wij hebben een samenwerkingsverband "Notaris & Dementie" opgericht, speciaal voor ouderenzaken als (aanvragen en assisteren bij) bewindvoeringen en het opstellen van algehele volmachten en levenstestamenten.
Daarnaast kunt u voor het oprichten van een vennootschap en voor het juridisch regelen van uw bedrijfsoverdrachten in het midden- en kleinbedrijf uitstekend bij ons terecht.

Een beroep kunnen doen op de notaris in je eigen regio is voor zowel particulieren als ondernemers van belang. Bij Varekamp Notariaat kan dat voor alle juridische zaken. Daarnaast onderhouden wij contacten met externe specialisten. Wanneer dit nodig is, kunnen die worden ingeschakeld.Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08:30 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Aandelenoverdracht, Besloten vennootschap, Estate planning (nalatenschap), Familiepraktijk / familierecht, Huwelijksvoorwaarden, Hypotheekakte, Ondernemingsrecht (rechtspersonen), Onroerendgoedrecht, Partnerschapsvoorwaarden, Personen- en familierecht, Schenking, Testament

Specialisatie:
Aandelenoverdracht, Agrarische praktijk, Besloten vennootschap, Huwelijksvoorwaarden, Hypotheekakte, Ondernemingsrecht (rechtspersonen), Onroerendgoedrecht, ouderenzaken, Partnerschapsvoorwaarden, Personen- en familierecht, Schenking, Testament

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort notaris:
Onafhankelijke notaris

Betalingsmogelijkheden:
Chip, Pin

Aangesloten bij / Certificering:
KNB, EPN & VASN