Heeres Notaris 0517-430101: Kosten & prijzen goedkoopste notaris overdracht voor huis kopen aankoop akte, samenlevingscontract & volmacht. Beste tarieven schenken& BV oprichten.

TIP: ✅ ✍🏻 ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Op zoek naar de goedkoopste Notaris in Harlingen? Bespaar tijd & geld met Zoek uw Notaris

Details

Adres
Noorderhaven 62
8861AP Harlingen
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

TIP: 🖋️ ⚖️ ✍🏻 ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Notarissen in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Zoek uw Notaris via notaris-overzicht.nl

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Notaris Heeres heeft ruime ervaring in alle notariële werkzaamheden zoals: huis en hypotheek, familiezaken en ondernemerszaken. Wij zijn er trots op dat we deze werkzaamheden snel, efficiënt en op een prettige manier samen met u tot een goed einde brengen. Notaris Heeres is ook gespecialiseerd in: echtscheiding, schepen en de volledige afwikkeling van de nalatenschap. Harmonie, respect en een slagvaardig optreden van onze kant vormen de basis voor de begeleiding en afwikkel

Notaris Heeres houdt van helder. We weten dat u alles graag overzichtelijk wilt houden in alle fasen van het proces. Vanaf de opdracht tot het ondertekenen van de stukken. Dus we hebben als doel om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. En dat concept blijkt prima te werken, onze klanten weten ons steeds weer opnieuw te vinden. Het gaat altijd over dingen die u goed wilt regelen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We hebben een zeer overzichtelijke organisatie. En een hele lage drempel.Notariële aktes:
Besloten vennootschap