Selecteer provincie

Diergaarde Advies Administraties Belastingadviezen


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Notarissen in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Van Rouwenoortstraat 10
6721TV Bennekom
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0318-500700

fax : 0318-500700

Wat wij doen:
Al ruim 35 jaar is Diergaarde een vertrouwde naam in de regio Ede, Bennekom en Wageningen op het gebied van accountancy- en belastingadviezen. Wij helpen onze cliënten bij financiële en fiscale vraagstukken. Iedere ondernemer kan bij ons terecht voor ondersteuning en advies op maat. Wij zoeken naar juiste en praktische oplossingen en stellen hierbij altijd het belang van u en uw onderneming voorop. Kwaliteit, betrokkenheid en een persoonlijke benadering zijn onze speerpunten.

Ook particulieren die hun jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting willen laten verzorgen, zijn bij ons aan het juiste adres.

Onze visie
Door een gedegen opleiding en jarenlange ervaring, zijn wij uitstekend in staat om uw partner te zijn bij het ondernemen. Met de recente uitbreiding van ons team met een fiscaal jurist, zijn we meer flexibel geworden en krijgt ons fiscaal advieswerk nog meer aandacht. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Voor de expertise die wij niet in huis hebben, maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk. Hiertoe behoren onder andere banken, notarissen, advocaten en arbeidsrechtdeskundigen. Hierdoor kunnen wij aan onze cliënten een volledig dienstenpakket aanbieden.

Tevens zijn wij aangesloten bij de beroepsorganisatie Register Belastingadviseurs. Hierdoor blijven wij op de hoogte van alle actuele wijzigingen en houden we onze kennis op peil. Door onze kleinschaligheid kunnen wij snel en adequaat op uw vragen reageren.

Ontdek wat Diergaarde Advies voor u kan betekenen en neem gerust contact met ons op.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:00
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:00 - 16:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Afspraak aan huis mogelijk, Alleen op afspraak

Diensten:
Aangifte / belastingaangifte, Accountancy, Administratie, Begeleiding, Belastingadvies / fiscaal advies, Estate planning, Loonadministratie / salarisadministratie, Second opinion

Specialismen:
alle belastingaangiften, bedrijfseconomische advies, Bedrijfsopvolging, belastingsadviseur, Erfbelasting, Inkomstenbelasting, Jaarrekening, Loonbelasting, Omzetbelasting / BTW, personeelszaken, samenstellen jaarrekeningen, Schenkbelasting, Successierecht, Vennootschapsbelasting, zorg financiële administratie

Doelgroep:
Bedrijven, MKB, Particulieren, Starters, ZZP

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
Register Belastingadviseurs