Selecteer provincie

Notarissen Tap & van Hoff


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Notarissen in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Keppelseweg 25
7001CE Doetinchem
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0314-369869

fax : 0314-394648

Wat wij doen:
THUIS IN EEN BREED SPEELVELD

Een huis kopen, een bedrijf starten of een testament opstellen... zaken waar iedereen in het leven - als privé-persoon of als ondernemer - mee te maken kan krijgen. Onderwerpen ook waarbij het van belang is, dat uw zaken goed geregeld zijn. Dat vraagt om een betrokken en deskundige partner. En beide aspecten vindt u vertegenwoordigd in Tap & van Hoff notarissen. Met onze kantoren in Doetinchem en Lochem vormen we een hecht team van notarissen, die zich elk in een bijzonder vakgebied hebben gespecialiseerd.

Met een team van in totaal ongeveer 30 professionele medewerkers bestrijken we gezamenlijk het volledige speelveld van het notariaat en kunnen u in de meest complexe zaken van dienst zijn: van familierecht en estate planning tot ondernemingsrecht, agrarisch recht en commercieel en particulier onroerend goed recht. Daarnaast onderscheidt ons kantoor zich meer in het bijzonder door de kennis van fiscaal recht en mediation. Naast haar actuele kennis van de relevante wet- en regelgeving en jurisprudentie onderscheidt Tap & van Hoff Notarissen zich op het gebied van mensenkennis en kennis van de markten waarin onze cliënten opereren.

Alle (kandidaat-)notarissen van Tap & van Hoff notarissen zijn breed en hoog opgeleid en bezitten de kennis om u op alle notariële zaken van advies te voorzien. Naast het hebben van een specialisme vindt Tap & van Hoff notarissen dat al hun (kandidaat-)notarissen een goede kennis van de algemene praktijk moeten hebben. Juist door het hebben van deze kennis leidt een specialisatie niet tot een tunnelvisie maar tot weloverwogen en op maat gemaakte akten of advies.

We zijn in alle opzichten onafhankelijk en niet gelieerd aan andere partijen zoals advocatenkantoren en belastingadviseurs. Dat maakt ons letterlijk onpartijdig.

Zo ziet u: Tap & van Hoff notarissen is als geen ander thuis in uw wereld, met verstand van zaken in een breed speelveld.


Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00 Ons kantoor in Lochem is tevens van 18.00 uur tot 21.00 uur geopend.
Vrijdag : 08:30 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Gratis offerte, Laagdrempelig, Toegevoegde waarde, Vrijblijvende eerste bespreking

Toegankelijkheid:
Begane grond, Eigen parkeergelegenheid, Toegankelijk voor rolstoelen

Notariële aktes:
Aandelenoverdracht, Agrarisch, Appartementsrechten / splitsingsakte, Bedrijfsopvolging / bedrijfsovername, Besloten vennootschap, Boedelbehandeling, Certificeren van aandelen, Echtscheiding / convenant, Erfpacht, Erfpachtuitgifte, Erfrechtakte (verdeling erfenis), Estate planning (nalatenschap), Fusie en splitsingen, Gezag en voogdij, Huwelijksvoorwaarden, Hypotheekakte, Kavelruil, Koopakte, Levenstestament, Naamloze vennootschap, Nalatenschap, Onroerend goed overdracht, Oprichten BV, Opstal, Overlijdensakte, Partnerschapsvoorwaarden, Rechtszekerheid ondernemer, Samenlevingsovereenkomst / -contract, Schenking, Stichtingen en verenigingen, Testament, Veilingen, Vereniging van eigenaars, Verklaring van erfrecht

Specialisatie:
Agrarische praktijk, Agrarisch recht, Belastingadviseur, Commercieel onroerend goed, Estate planning (nalatenschap), Familiepraktijk / familierecht, Familierecht, Fiscaal recht, Fiscalisten, Mediation / scheidingsbemiddeling, Ondernemingspraktijk / ondernemingsrecht, Ondernemingsrecht, Onroerendgoedpraktijk / onroerendgoedrecht, Particulier onroerend goed, Registergoedpraktijk

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort notaris:
Goedkope notaris, Huis kopen, Onafhankelijke notaris, Partijnotaris

Werkgebieden:
Ondernemingsrecht (rechtspersonen), Onroerendgoedrecht, Personen- en familierecht

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, Bank / giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
Aangesloten bij Netwerk Notarissen