Notariaat Schwankhaus


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Notarissen in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Marktstraat 17
8071GV Nunspeet
Gelderland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0341-253311

fax : 0341-252911

[email protected]

http://www.notariaatrens.nl

http://www.notariaatrens.nl

Wat wij doen:
Notariaat Ridderhof & Schwankhaus is aangesloten bij de Koninklijke Notariele Beroepsorganisatie en is actief op alle notariele gebieden.

Wij zijn juristen met veel ervaring op het gebied van onroerend goed. Schakel ons tijdig in, bij het opstellen van de koopakte. We kunnen u adviseren over benodigde informatie en schakelen tussen de partijen die bij de koop betrokken zijn.

Wanneer u ons tijdig inschakelt mag u een goed afgewogen advies verwachten over zaken waar u op moet letten. Bijvoorbeeld over bezwarende bepalingen (erfdienstbaarheden e.d.) die aan het huis kunnen kleven, keuze voor financieringsvormen, de gevolgen van de koop van een verhuurd huis, enzovoorts. Ook de verkoper doet er goed aan tijdig de notaris te raadplegen. Hij krijgt advies over de verplichtingen die hij tegenover de koper heeft. Koper en verkoper kunnen zowel voor advies als voor het sluiten van de koopovereenkomst bij de notaris terecht. Normaliter wordt de keuze voor een notaris door de kopende partij gemaakt.

Diverse omstandigheden kunnen aanleiding vormen om na te denken over het opstellen van een testament. U kunt ons inschakelen bij het opstellen van uw testament.

Ook bij het afwikkelen van een nalatenschap is de notaris een waardevolle adviseur. Wij stellen ons onpartijdig op, en zullen bij geschillen proberen te bemiddelen.

Ieder testament wordt geregistreerd in het Centraal Testamentenregister. Het is gebruikelijk dat nabestaanden bij een willekeurige notaris (bijvoorbeeld in de eigen woonplaats) navraag doen over het bestaan van een testament.

In het ondernemingsrecht komen verschillende aspecten aan de orde waarbij u ons kunt inschakelen voor advies.

Direct bij de oprichting van uw onderneming maakt u een keuze voor de rechtsvorm. Een keus die vele gevolgen heeft. Bij een bedrijfsoverdracht en -overname komen veel aspecten uit verschillende disciplines aan de orde. Bij uitgifte en levering van aandelen heeft de overheid de tussenkomst van de notaris verplicht gesteld om de rechtszekerheid te bevorderen. En het bezit van bedrijfs- of kantoorruimte heeft niet alleen financiƫle, maar ook juridische en fiscale kanten.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van ondernemingsrecht, neem contact met ons op voor informatie.

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Estate planning (nalatenschap), Familiepraktijk / familierecht, Ondernemingspraktijk / ondernemingsrecht, Onroerendgoedpraktijk / onroerendgoedrecht

Soort notaris:
Onafhankelijke notaris

Werkgebieden:
Ondernemingsrecht (rechtspersonen), Onroerendgoedrecht, Personen- en familierecht

Aangesloten bij / Certificering:
Koninklijke Notariele Beroepsorganisatie