Meijer & Broekema Notariaat 0598-399850: Kosten & prijzen goedkoopste notaris overdracht voor huis kopen aankoop akte, samenlevingscontract & volmacht. Beste tarieven schenken& BV oprichten.

TIP: ✅ ✍🏻 ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Op zoek naar de goedkoopste Notaris in Hoogezand? Bespaar tijd & geld met Zoek uw Notaris

Details

Adres
Kerkstraat 148
9603AL Hoogezand
Groningen
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

TIP: 🖋️ ⚖️ ✍🏻 ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Notarissen in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Zoek uw Notaris via notaris-overzicht.nl

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.meijerbroekema.nl

Wat wij doen:
Meijer & Broekema Notarissen is een notariskantoor met vestigingen te Zuidbroek en Hoogezand-Sappemeer. De vestiging te Hoogezand-Sappemeer staat onder leiding van notaris Mr. H. Broekema-Baas, terwijl notaris Mr. O.G. Meijer aan het hoofd staat van de vestiging te Zuidbroek (gemeente Menterwolde). Beide notarissen beschikken over een jarenlange ervaring in het notariaat en zijn thuis op alle onderdelen van het notariële vakgebied. Ons kantoor kenmerkt zich door zijn laagdrempeligheid, klantvriendelijkheid, een goede prijs-kwaliteitverhouding, een accurate aanpak en een ongedwongen sfeer. Wij kunnen u van dienst zijn op alle gebieden van de notariële dienstverlening. Wij zullen graag ingaan op al uw vragen en opmerkingen op notarieel en fiscaal gebied. Daarvoor kunt u ons zowel via deze site als per telefoon benaderen. Ook kunt u te allen tijde een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Natuurlijk hoort daar een kop koffie of thee bij.

Waar u ook uw keuze op baseert, de kwaliteit en zekerheid van het notariële product staat voorop. Elke notaris is een in het notarieel recht afgestudeerd jurist die aan door de wet gestelde kwaliteitseisen moet voldoen.

Op ons kantoor zijn tal van informatieve brochures aanwezig die u kosteloos kunt meenemen. Vanzelfsprekend sturen wij u ook graag een brochure per post toe.Notariële aktes:
Aandelenoverdracht, Koopakte