Aben & Slag Advocatenkantoor

TIP: ✅ ✍🏻 ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Op zoek naar de goedkoopste Notaris in Weert? Bespaar tijd & geld met Zoek uw Notaris

Details

Adres
Postbus 270
6000AG Weert
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

TIP: 🖋️ ⚖️ ✍🏻 | Copy & Paste - EmojiDB ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Notarissen in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Zoek uw Notaris

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.abenslag.nl

Wat wij doen:
Aben & Slag Advocaten behoort tot de toonaangevende advo-catenkantoren in Midden-Limburg en Zuid-Oost Brabant. Diverse gespecialiseerde en ervaren advocaten behartigen vanuit onze kantoren in Weert en Budel een kwalitatief hoogwaardig dienstenpakket, afgestemd op het bedrijfsleven, de overheid en particulieren. Voor expertise die buiten ons werkterrein ligt, onderhouden we intensieve contacten met vooraanstaande, externe deskundigen waaronder banken, notarissen en accountants. Om onze klanten ook bij grensoverschrijdende kwesties een passend advies te kunnen geven, werken we structureel samen met vooraanstaande kantoren in de ons omringende landen.

Kenmerkend voor de aanpak bij Aben & Slag is de nauwe betrokkenheid; die geldt onvoorwaardelijk. Onze advocaten staan achter onze klanten. Vaste aanspreekpunten waarborgen een heldere begeleiding met korte communicatielijnen. De contacten met onze klanten zijn professioneel en zakelijk. Gerichte advisering op juridisch gebied veronderstelt immers een vertrouwensband met de klant. Direct, open, overzichtelijk en to-the-point zijn bekende begrippen voor onze klanten.

Door vooraf duidelijk werk- en prijsafspraken te maken voorkomt Aben & Slag dat haar klanten voor onaangename verrassingen komen te staan. Net zoals u stellen wij prijs op duidelijkheid. U bent immers het meest gebaat bij een kostenbewuste en oplossingsgerichte aanpak. Bij de juridische stappen die wij u ter overweging geven, maken wij u vooraf zo precies mogelijk duidelijk wat de financiële consequenties zullen zijn. Onze facturen zijn duidelijk en inzichtelijk en daar waar gewenst worden nadere specificaties van onze facturen verstrekt. Aben & Slag advocaten maakt, zoals de meeste ondernemingen, gebruik van algemene voorwaarden, die op onze site zijn te raadplegen.

Service:
Pro deo

Wonen, onroerendgoed en bouwrecht:
Aanbestedingsrecht, Bouwrecht, Onteigeningsrecht, Vastgoedrecht

Incassorecht:
Beslag

Faillissementsrecht:
Faillissementsrecht, Insolventierecht, Surseance

Personen en Familierecht:
Familierecht, Mediation, Privaatrecht

Belastingrecht:
Omzetbelasting

Doelgroep:
Particulieren