Helvoort Makelaardij BV Van


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Notarissen in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Ridderplein 5
5421CV Gemert
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Ons kantoor is een vertrouwd begrip op het gebied van taxaties en onroerend goed bemiddeling. Goede kwaliteit in service en dienstverlening met een persoonlijke en eerlijke benadering zijn voor ons belangrijk.

Van Helvoort Makelaardij B.V. is al ruim 17 jaar gevestigd in Gemert.
Ons werkgebied ligt hoofdzakelijk in de gemeenten Gemert-Bakel, Laarbeek, Boekel en de plaatsen hieromheen. In deze omgeving is ons kantoor een vertrouwd begrip op het gebied van taxaties en onroerend goed bemiddeling. Goede kwaliteit in service en dienstverlening met een persoonlijke en eerlijke benadering zijn voor ons belangrijk.

Van Helvoort Makelaardij B.V. is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars in onroerende goederen en vastgoed-deskundigen) en lid van de vakgroepen WONEN en BOG. Dit lidmaatschap staat garant voor kwaliteit en zekerheid. Voor u als klant betekent dit een deskundige, onafhankelijke en betrouwbare benadering. Voor u een logo, voor ons een titel!

Verkoop
Een woning verkopen is voor weinigen dagelijks werk. Bij een verkoop gaat het over grote bedragen en belangrijke beslissingen, waarmee u niet dagelijks te maken heeft.
Voor ons is dit dagelijks werk. Wij kennen de lokale markt en beschikken over de juiste kennis en middelen om samen met u op een verantwoorde wijze uw woning te verkopen. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar, adviseren u bij de besluitvorming, helpen u afwegingen maken en voeren voor u, en in overleg met u, de onderhandelingen.
Tijdens een verkoop wordt u persoonlijk begeleid, vanaf de 1e bezichtiging tot en met het transport bij de notaris.

Aankoop
Een woning kopen is voor weinigen dagelijks werk. Bij een aankoop gaat het over grote bedragen en belangrijke beslissingen, waarmee u niet dagelijks te maken heeft.

Voor ons is dit dagelijks werk. Wij kennen de lokale markt en beschikken over de juiste kennis en middelen om samen met u op een verantwoorde wijze een woning aan te kopen. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar, adviseren u bij de besluitvorming, helpen u afwegingen maken en voeren voor u, de onderhandelingen.

Tijdens een aankoop wordt u persoonlijk begeleid, vanaf de 1e bezichtiging tot en met het transport bij de notaris
Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:30
Dinsdag : 09:00 - 17:30
Woensdag : 09:00 - 17:30
Donderdag : 09:00 - 17:30
Vrijdag : 09:00 - 17:30
Zaterdag : 09:00 - 13:00
Zondag : geslotenService:
gratis waardebepaling mogelijk

Diensten:
Aankoopbegeleiding, Bouwkundig advies, Notarisdiensten, Taxatie

Woningtype:
Appartementen

Diensten:
Hypotheekadvies

Aanbod:
Koop

Aangesloten bij / Certificering:
NVM, WONEN, BOG, Funda