Notariskantoor Roelen Notarissen


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Notarissen in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Markt 40
4841AC Prinsenbeek
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Roelen, notarissen is een notariskantoor dat al vele tientallen jaren notariële ervaring herbergt.

De jarenlange opgebouwde kennis wordt dagelijks verder aangevuld. Alle relevante ontwikkelingen - of het nu gaat om voorgenomen wetgeving, wetswijzigingen, jurisprudentie of literatuur - worden daarbij verwerkt in de kantoorprocessen. Dat resulteert voor u in rechtszekerheid en kwaliteit. Daarbij maken wij graag duidelijke afspraken over de behandeling van uw opdracht en de kosten. Elke werkdag zijn wij u van 8.30 uur tot 17.15 uur graag van dienst.

Roelen, notarissen kent de onderstaande drie secties die opereren in de volgende vakgebieden: personen/familierecht, onroerende zaken en ondernemingsrecht.
Bij Roelen, notarissen kunt u terecht voor alle mogelijke vormen van dienstverlening op het gebied van het personen- en familierecht.
Samenwonen, trouwen, scheiden en ook overlijden hebben naast emotionele- ook tal van juridische en financiële gevolgen. Omwille van de rechtszekerheid stelt de wet voor een aantal overeenkomsten en rechtshandelingen op dit rechtsgebied de notariële akte verplicht. Die verplichting geldt voor:

- Het maken of wijzigen van huwelijkse voorwaarden / partnerschapsvoorwaarden;
- Het maken of wijzigen van een testament;
- Het doen en aannemen van bepaalde schenkingen;
- Boedelscheidingen, waartoe registergoederen en/of aandelen behoren.

Veel werkzaamheden worden vanwege de rechtszekerheid, de fiscale motieven of vanwege zijn specifieke deskundigheid door de notaris verricht. Gedacht kan worden aan het afwikkelen van nalatenschappen, het tot stand brengen van boedelscheidingen, zowel na overlijden als bij echtscheiding, het opstellen van samenlevingscontracten en successieaangiften. Voor de afgifte van een verklaring van erfrecht na overlijden wordt eveneens een notaris ingeschakeld.
Heeft u vragen betreffende het personen- en familierecht, dan kunt u bij Roelen, notarissen terecht voor een gedegen advies.
De eigendom van een huis kan niet zonder tussenkomst van de notaris worden overgedragen. De notaris maakt de leveringsakte en de eventuele hypotheekakte. Daarna zorgt hij voor inschrijving van deze akten in de openbare registers. In de regel wijst de koper de notaris aan.

De notaris is een jurist met veel ervaring op het gebied van register goederen. Schakel hem zo tijdig mogelijk in om u zo goed mogelijk te laten adviseren.
Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:15
Dinsdag : 08:30 - 17:15
Woensdag : 08:30 - 17:15
Donderdag : 08:30 - 17:15
Vrijdag : 08:30 - 17:15
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Alleen op afspraak

Specialisatie:
Appartementsrechten / splitsingsakte, Bedrijfsopvolging / bedrijfsovername, Besloten vennootschap, Huwelijksvoorwaarden, Hypotheekakte, Ondernemingsrecht (rechtspersonen), Onroerendgoedrecht, Personen- en familierecht, Samenlevingsovereenkomst / -contract, Schenking, Testament

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Notariële aktes:
Boedelbehandeling, Echtscheiding / convenant, Erfpachtuitgifte, Erfrechtakte (verdeling erfenis), Koopakte, Rechtszekerheid ondernemer, Stichtingen en verenigingen

Aangesloten bij / Certificering:
KNB, KNB