Selecteer provincie

Betto van der Deijl Mr Mediation Coaching Notariele Adviezen 033-4655345: Kosten & prijzen goedkoopste notaris overdracht voor huis kopen aankoop akte, samenlevingscontract & volmacht. Beste tarieven schenken& BV oprichten.

TIP: ✅ ✍🏻 ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Op zoek naar de goedkoopste Notaris in Amersfoort? Bespaar tijd & geld met Zoek uw Notaris

Details

Adres
Dr. Abraham Kuyperlaan 21
3818JB Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

TIP: 🖋️ ⚖️ ✍🏻 ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 4 Notarissen in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Zoek uw Notaris via notaris-overzicht.nl

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

NMI gecertificeerd mediator/coach

Bel voor info : 06-55831416

[email protected]

Wat wij doen:
Betto van der Deijl (1953), werkend in het midden en in het noorden van het land begeleidt u als mediator bij bestaande conflicten op het gebied van echtscheidingen, nalatenschappen, maar ook bij zakelijke conflicten bijvoorbeeld in maatschappen of tussen aandeelhouders of directie-leden. Daartoe gebruikt hij niet alleen zijn mediation-vaardigheden, maar ook zijn coachings-vaardigheden. Als mediator vraagt hij naar het wat, als coach vraagt hij ook naar het waarom. Waarom? Omdat in het waarom veelal de bron van het conflict verscholen ligt. En soms geeft het antwoord op het waarom zoveel helderheid dat om die reden het conflict al voorbij is. Want veel mensen denken nog steeds dat een scheiding, privé of zakelijk, de enige oplossing is van een conflict.
Naast mediator is Betto van der Deijl ook coach. Als coach begeleidt hij relaties, zowel privé-relaties als ook zakelijke relaties, zonder dat een conflict (openlijk) aanwezig is. Hij traint relaties om weer in openheid met elkaar om te gaan. Zowel in de privé-sfeer als ook in de zakelijke sfeer zoekt hij met zijn client naar de spannende vraag of er in essentie nog verbinding bestaat tussen partijen. Die spannende vraag wordt nog spannender als aan de cliënten de vraag wordt gesteld waarom zij het conflict de relatie laten bepalen en waarom zij niet de relatie zelf de relatie laten bepalen.
Betto van der Deijl wordt dan ook vaak gevraagd als partijen, zakelijk of privé, een scheiding overwegen. Zorgvuldig zoekt hij dan met zijn cliënten naar de mogelijkheden, met als motto: een goede relatie bestaat uit het zo nu en dan hebben van een conflict. Dan vind je elkaar weer even op de grens. Pas op de grens kan contact ontstaan en vanuit contact kunnen partijen vaak weer verder.
Naast relaties begeleidt Betto van der Deijl, als coach, ook individuele cliënten bij vragen of problemen waar zij op dat moment niet goed verder kunnen. Noem het maar vragen op een kruispunt van hun leven.
Als oud-notaris is Betto van der Deijl op de hoogte van de juridische complicaties op het gebied van het personen- en familierecht (huwelijksvoorwaarden, testamenten, nalatenschappen, samenlevingscontracten), op het gebied van ondernemingsrecht (vennootschappen, stichtingen, verenigingen, aandeelhouders, statuten) en op het gebied van het zakenrecht (alles wat met onroerend goed te maken heeft).
Bij Betto van der Deijl vindt u een complete conflictbenadering, als conflictbegeleider, coach en zeer ervaren notarieel jurist.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:00
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenDiensten:
Advies, Bemiddelen, Communicatie, Mediation

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisme:
Conflictbemiddeling, Echtscheiding, Erfenis

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / giro overschrijving