Selecteer provincie

Groep Accountants & Belastingadviseurs van de


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Notarissen in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Haarbrug 14
3751LM Bunschoten
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Van de Groep Accountants en Belastingadviseurs is een zelfstandig en onafhankelijk accountantskantoor.

Naast accountancy is belastingadvisering een belangrijk deel van onze praktijk, gericht op het midden- en kleinbedrijf. Wij houden ons bezig met vrijwel alle branches met uitzondering van landbouw.

Van de Groep Accountants en Belastingadviseurs is sinds 1996 als zelfstandig accountantskantoor gevestigd in Bunschoten, nabij Amersfoort. Het kantoor is sinds 1 oktober 2007 gevestigd in een eigen kantoorgebouw op industrieterrein Haarbrug, drie kilometer vanaf de A1, afrit Bunschoten/Amersfoort.

Naast accountancy is belastingadvisering een belangrijk deel van onze praktijk. Het personeelsbestand bestaat uit circa tien personen met een hoge scholingsgraad. Van de Groep Accountants en Belastingadviseurs richt zich op het regionale midden- en kleinbedrijf. Wij houden ons bezig met vrijwel alle branches met uitzondering van landbouw.

Van de Groep Accountants en Belastingadviseurs biedt de cliënt duidelijke meerwaarde omdat zij naast gedegen vakkennis en ervaring ook een goede samenwerking kent met advocaten, notarissen en financiële dienstverleners. Meer informatie over de werkzaamheden die in hoofdzaak worden geleverd kunt u vinden onder de rubriek Diensten.

Van de Groep Accountants & Belastingadviseurs is aangesloten bij meerdere beroepsorganisaties. Er wordt gewerkt met inachtneming van de Verordening Gedragscode voor de AA -Accountants en het Reglement voor de Beroepsuitoefening van het Ned. College van Belastingadviseurs.
Dit geeft voor de cliënt een grote mate van vertrouwen & zekerheid, aangezien er hier met tuchtreglementen wordt gewerkt.

Wilt u eens persoonlijk een kennismakingsgesprek? Belt u ons dan gerust eens op. Het eerste gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00 Gesloten tussen 12.00 en 13.00
Dinsdag : 08:30 - 17:00 Gesloten tussen 12.00 en 13.00
Woensdag : 08:30 - 17:00 Gesloten tussen 12.00 en 13.00
Donderdag : 08:30 - 17:00 Gesloten tussen 12.00 en 13.00
Vrijdag : 08:30 - 17:00 Gesloten tussen 12.00 en 13.00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenAccountancy diensten:
Accountants, Belastingadviseurs

Aangesloten bij / Certificering:
NOVAA/NIVRA