Axent Notarissen


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Notarissen in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Claushof 2
4532BB Terneuzen
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


[email protected]

http://www.axentnotarissen.nl

Wat wij doen:

Axent Notarissen in Terneuzen is een modern en flexibel notariskantoor. Een team van vier notarissen en professionele (notariële) medewerkers staat voor u klaar als u, zakelijk of privé, belangrijke stappen wilt zetten.

Kenmerkend voor ons notariskantoor is het open en persoonlijke contact en onze servicegerichte houding; in onze ogen een voorwaarde om juridisch maatwerk te kunnen leveren. Deze manier van werken combineert uitstekend met onze brede specialisatie en de professionele aanpak die u van een notariskantoor mag verwachten.

Aan ons kantoor zijn de volgende notarissen verbonden;

- mr. J.P. Loof
- mr. Imca A.L. Segers
- mr. G.W.J.M. (George) Hendrikse
- mr. J.C. Poppe


Diensten - Familie

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met momenten waarop 'iets geregeld' moet worden. Een huwelijk, een partnerschap, een erfenis, het starten van een onderneming; allemaal zaken die je vaak niet alleen kunt afhandelen en waarbij een onafhankelijke en onpartijdige deskundige nodig is: de notaris.

Onze benadering is direct, persoonlijk en betrokken; wij nemen graag de tijd voor u. Deze manier van werken verzekert ons ervan dat wij de juridisch beste oplossing voor u op papier zetten.

Voorbeelden van familiezaken die u via ons notariskantoor kunt regelen zijn:

- een samenlevingsovereenkomst of huwelijksvoorwaarden,
- geregistreerd partnerschap,
- de voogdij over een kind,
- bewindvoering,
- echtscheiding,
- de afwikkeling van een nalatenschap,
- het opstellen van een testament,
- vermogensplanning met het oog op de volgende generatie.

Diensten - Zakelijk

Axent Notarissen heeft kennis van zaken. Niet voor niets ondersteunen wij tal van ondernemers bij het nemen van hun zakelijke beslissingen. Onze notarissen en medewerkers zetten vaak een stap extra. Zij denken met u mee en geven juridische adviezen waar u daadwerkelijk mee verder komt. In deze adviezen nemen wij zowel de zakelijke als de persoonlijke kant van de zaak mee.

Zakelijke transacties regelt u goed via ons kantoor. Voorbeelden hiervan zijn:

- het starten van een onderneming,
- samenwerking met andere ondernemers,
- uitbreiding en herstructurering,
- overdracht en beëindiging van een onderneming.
Wij beschikken op dit gebied bovendien over alle noodzakelijke expertise voor vraagstukken die spelen rond agrarische ondernemingen.

Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00 Lunch tussen 12.00 en 13.00 uur
Dinsdag : 08:30 - 17:00 Lunch tussen 12.00 en 13.00 uur
Woensdag : 08:30 - 17:00 Lunch tussen 12.00 en 13.00 uur
Donderdag : 08:30 - 17:00 Lunch tussen 12.00 en 13.00 uur
Vrijdag : 08:30 - 17:00 Lunch tussen 12.00 en 13.00 uur
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Aandelenoverdracht, Appartementsrechten / splitsingsakte, Bedrijfsopvolging / bedrijfsovername, Besloten vennootschap, Familiepraktijk / familierecht, Gezag en voogdij, Huwelijksvoorwaarden, Hypotheekakte, Mediation / scheidingsbemiddeling, Naamloze vennootschap, Ondernemingspraktijk / ondernemingsrecht, Ondernemingsrecht (rechtspersonen), Onroerendgoedpraktijk / onroerendgoedrecht, Onroerendgoedrecht, Partnerschapsvoorwaarden, Personen- en familierecht, Registergoedpraktijk, Samenlevingsovereenkomst / -contract, Schenking, Testament

Specialisatie:
Aandelenoverdracht, Agrarische praktijk, Appartementsrechten / splitsingsakte, Bedrijfsopvolging / bedrijfsovername, Besloten vennootschap, Huwelijksvoorwaarden, Hypotheekakte, Naamloze vennootschap, Ondernemingsrecht (rechtspersonen), Onroerendgoedrecht, Partnerschapsvoorwaarden, Personen- en familierecht, Samenlevingsovereenkomst / -contract, Schenking, schepen, Testament

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Notariële aktes:
Boedelbehandeling, Echtscheiding / convenant, Erfpachtuitgifte, Erfrechtakte (verdeling erfenis), geregistreerd partnerschap, Gezag en voogdij, Koopakte, Onroerend goed overdracht, Overlijdensakte, Rechtszekerheid ondernemer, Stichtingen en verenigingen

Soort notaris:
Onafhankelijke notaris