Selecteer provincie

Linda van Wingen Uitvaartverzorging


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Vergelijk 5 Notarissen in uw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Striepseweg 4
4435RL Baarland
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.lindavanwingen.nl

Wat wij doen:
Eerbeid en persoonlijke zorg voor de overledene, tijd, warmte en medeleven voor nabestaanden, zijn sleutelwoorden in mijn persoonlijke benadering.

Wij verzorgen voor u de gehele uitvaart , waarbij u eigen inbreng en creativiteit kunnen leiden tot een nog meer persoonlijkere uitvaart.
Omdat het belangrijk is om tijdens de periode na het overlijden in vertrouwen met elkaar om te gaan, hecht ik eraan om alle dienstverlening zoveel mogelijk zelf te doen, vanaf de melding van overlijden tot het moment op de begraafplaats of crematorium is gerealiseerd. Daarnaast heb ik me verzekerd van de medewerking van enkele vakbekwame collega's die mij bijstaan wanneer extra hulp nodig is. Zo kan het voorkomen dat de verzorging van de overledene door een overledeneverzorgster zal worden verzorgd. 7 DAGEN PER WEEK DAG EN NACHT BEREIKBAAR.

Uw wens is onze zorg, uw vertrouwen waard!Service:
24-uurs service

Diensten:
Advies, Begrafenis, Condoleance, Crematie, Eigen ontwerp rouwbrieven, grafmarkeerder, kaarsen, muziek uitvaart, Nazorg, notaris, Opbaren, Opbaring, opname dienst, pastoraal medewerker, persoonlijke begeleiding, Rouwauto, rouwbloemen, rouwgedichten, rouwkaarten, Rouwvervoer, rouwverwerking, speciale uitvaart kaarsen, uitvaartcentrum, uitvaartkosten, Uitvaartmuziek, Uitvaartverzekering, Voorbespreking

Faciliteit / aanbieder:
Begraafplaats, Begrafenisondernemer, Crematorium, Kerk, Uitvaartcentrum, Uitvaartonderneming, Uitvaartverzorging

Producten:
Bloemenarrangement, Gedenksteen, Grafmonument, Kist, Rouwboeket, Rouwkaarten, Urn